Oculus VR X Roderick Pijls

In samenwerking met Kitesurfer Roderick Pijls heeft Double M een campagne voor Oculus VR mogen realiseren om de brand awareness en mogelijkheden van de Oculus VR te laten zien.
Door deze campagne wilt Oculus VR aan het Nederlandse publiek laten zien wat er allemaal mogelijk is met de Oculus VR, met een haakje richting de Covid-19 restricties.

Roderick is een echte avonturier die het liefst altijd op reis is. Door Covid-19 heeft Roderick veel minder kunnen reizen dan normaal.
Oculus is het bekendste en grootste VR brillen merk op de markt, zij maken tevens de apps voor in de VR bril waarmee je kan sporten, kan reizen en kan gamen.

Op een ludieke en enigszins humoristische manier heeft Oculus VR en Double M Roderick ingezet als voorbeeld dat je met de Oculus Quest 2 overal kan trainen en op ieder moment op reis kan gaan. De volgers en fans van Roderick weten dat hij normaliter altijd op reis is om te trainen op de mooiste plekken op de wereld. Dit doet hij nu thuis, met de Oculus VR!

Verdeeld over twee posts en drie stories op Instagram heeft Roderick laten zien dat hij ook thuis in zijn eentje kan trainen met de Oculus Move en zich door middel van de Oculus Travel apps zijn eerste volgende reis optimaal kan voorbereiden. In de onderstaande video’s zijn de geplaatste video’s te zien.

Resultaten

Totaal weergaven
36.145

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

  • Naamsbekendheid
  • Activatie
  • Imago
  • Campagne

Interesse?

Neem contact op met Joeri voor al je vragen.
Joeri van Thiel
Eigenaar