Double M

Begin 2019 werd het atleten managementbureau Double M opgericht door Joeri van Thiel.
Onbevangen en gedreven door een visie van het verbinden van topsport en het bedrijfsleven door het werken voor én met de topsporter.

Double M startte met een samenwerking met de talentvolle bokser en goede vriend van Joeri van Thiel, Enrico Lacruz. De op vriendschap gebaseerde band tussen Enrico en Joeri vormde het fundament voor waar Double M voor zou gaan staan: samen groeien!

Double M positioneert zich als resultaat gerichte partner voor haar cliënten en maakt daarin geen onderscheid in aanstormend talent en inmiddels gevestigde namen.
Na de start met bokser Enrico Lacruz ging het snel, meerdere gevestigde namen lieten de belangen behartigen door Joeri van Thiel. Medio 2019 ging Double M samenwerken met judoka Noël van ’t End, dit bleek al snel een vruchtbare samenwerking. Noël werd in augustus 2019 wereldkampioen en Double M mocht zich in haar jonge bestaan meteen bewijzen. Dit resulteerde in een samenwerking tussen meerdere internationale A-merk en wereldkampioen Noël. Met dat resultaat als basis is Double M zich verder gaan ontwikkelen en is Double M tegenwoordig in bijna iedere bekende Olympische sport gevestigd.

Na enige tijd ontstond de vraag vanuit de partner van de topsporter om tevens de campagne tussen sponsor en topsporter te ontwikkelen, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Met alle ervaring in sponsoring is een nieuwe afdeling ontstaan om ook de partner van onze topsporters te kunnen bedienen om een maximaal vruchtbare samenwerking op te zetten van A tot Z!