DOUBLE M

Begin 2019 werd het atleten managementbureau Double M opgericht door Joeri van Thiel.
Onbevangen en gedreven door een visie van het samenwerken met topsporters op een eigen en persoonlijke manier.

Double M startte met een samenwerking met Olympisch bokser en goede vriend van Joeri van Thiel, Enrico Lacruz. De op vriendschap gebaseerde band tussen Enrico en Joeri vormde het fundament voor waar Double M voor zou gaan staan: samen groeien!

Double M positioneert zich als resultaat gerichte partner voor haar cliënten en maakt daarin geen onderscheid in aanstormend talent en gevestigde namen.

Na de start met bokser Enrico Lacruz ging het snel, medio 2019 ging Double M samenwerken met judoka Noël van ’t End, dit bleek al snel een vruchtbare samenwerking. Noël werd in augustus 2019 wereldkampioen en Double M mocht zich in haar jonge bestaan meteen bewijzen. Dit resulteerde in een samenwerking tussen meerdere internationale A-merk en wereldkampioen Noël. Met dat resultaat als basis is Double M zich verder gaan ontwikkelen en lieten meerdere gevestigde namen de belangen behartigen door Joeri van Thiel.

In 2022 verhuisde Double M naar het centrum van Arnhem, naar de veertiende etage van de Airborne Tower met een schitterend uitzicht over het bruisende Arnhem, dichtbij Olympisch trainingscentrum Papendal.