Double M

Medio 2018 werd het sportmarketing en managementbureau Double M opgericht door Joeri van Thiel.
Onbevangen en gedreven door een visie van het verbinden van topsport en het bedrijfsleven door het werken voor én met de topsporter.

Double M startte met een samenwerking met de talentvolle bokser en goede vriend van Joeri van Thiel, Enrico Lacruz. De op vriendschap gebaseerde band tussen Enrico en Joeri vormde het fundament voor waar Double M voor zou gaan staan: samen groeien! Kort na de oprichting en reeds menige successen volgden turner Bram Verhofstad, badmintoster Imke van der Aar en zwemster Kira Toussaint.

Double M positioneert zich als resultaat gerichte partner voor haar cliënten en maakt daarin geen onderscheid in aanstormend talent en inmiddels gevestigde namen.

In iedere samenwerking ligt het accent op het leggen van win-win situatie’s en een tijdloze ontwikkeling.

 

De Olympische middag
Op 11 november 2019 was de eerste Olympische middag een feit. In bijzijn van de Double M topsporters werden huidige sponsoren en partners die de atleten ondersteunen uitgenodigd om ook andere aangesloten bedrijven en topsporters te leren kennen. Een schitterende en unieke gelegenheid om te netwerken met andere bedrijven die raakvlakken hebben met (top)sport en heb een informeel gesprek met wereldkampioenen en Olympische medaillewinnaars! Jaarlijks wordt de Olympische middag georganiseerd. Wil jij er volgende keer bij zijn of geïnteresseerd in meer informatie? Neem dan contact met ons op.