Jesse Koopman

''Alone we can do so little, together we can do so much!''

Jesse Koopman – Sportspreker en waterpoloclinics

Jesse was zestien jaar toen hij zijn ouderlijk huis verliet om zijn droom na te jagen. Al na het behalen van zijn eerste zwemdiploma is Jesse begonnen met waterpolo. Vanaf toen ging het snel, al snel verliet hij Nederland om in het buitenland door te breken. Inmiddels heeft Jesse gespeeld in 6 verschillende landen bij 6 verschillende clubs. Jesse is als sportspreker inzetbaar om te spreken over samenwerken met verschillende karakters en individuen.

Jesse Koopman heeft van zijn hobby en passie zijn beroep kunnen maken. Het heeft hem veel ervaring gebracht over de verschillende culturen en landen. In ieder nieuw land en in ieder nieuw team moest Jesse zich weer opnieuw in het team werken. Dit is niet altijd even makkelijk geweest, hij had te maken met een nieuwe cultuur, in een nieuw land met verschillende nationaliteiten in één team.  Door al deze ervaring kent Jesse alle in en outs van samenwerken, omgaan met verschillende karakters in verschillende talen om als sportspreker tips te geven over hoe je moet samenwerken in een team.

Jesse is als sportspreker inzetbaar om uitgebreid te vertellen hoe belangrijk het is om een goed werkend team te vormen en hoe dit uitvoerbaar is. Een coach, trainer, manager of directeur heeft te maken met vele verschillende karakters en persoonlijke eigenschappen per individu. Jesse vertelt zijn ervaringen over hoe dit toepasbaar is om een sterk samenwerkend team te creëren. Hij onderbouwt zijn presentatie als sportspreker over samenwerken met leuke maar ook heftige voorbeelden uit zijn eigen carrière. De waterpoloclinic van Jesse is voor ieder niveau, ervaren tot beginners!

Interesse in een waterpoloclinic of Jesse als sportspreker? Neem contact op door middel van onderstaand formulier!

Sportieve resultaten

  • 2x National Cup Holland
  • 1x Copa Catalunya

Double M resultaten

  • Sportspreker

Benieuwd naar Jesse Koopman?

Wat kan Jesse Koopman voor u betekenen?

  • Sportspreker
  • Waterpoloclinic
  • Samenwerken

Andere sporters die wij exclusief vertegenwoordigen