Jesse Koopman

''Alone we can do so little, together we can do so much!''

Jesse Koopman – waterpoloclinics

Jesse was zestien jaar toen hij zijn ouderlijk huis verliet om zijn droom na te jagen. Al na het behalen van zijn eerste zwemdiploma is Jesse begonnen met waterpolo. Vanaf toen ging het snel, al snel verliet hij Nederland om in het buitenland door te breken. Inmiddels heeft Jesse gespeeld in 6 verschillende landen bij 6 verschillende clubs.

Jesse Koopman heeft van zijn hobby en passie zijn beroep kunnen maken. Het heeft hem veel ervaring gebracht over de verschillende culturen en landen. In ieder nieuw land en in ieder nieuw team moest Jesse zich weer opnieuw in het team werken. Dit is niet altijd even makkelijk geweest, hij had te maken met een nieuwe cultuur, in een nieuw land met verschillende nationaliteiten in één team.  In al die jaren is hij tevens een belangrijke schakel geweest binnen het Nederlandse waterpoloteam.

Jesse is als sportspreker inzetbaar om uitgebreid te vertellen hoe belangrijk het is om een goed werkend team te vormen en hoe dit uitvoerbaar is. Een coach, trainer, manager of directeur heeft te maken met vele verschillende karakters en persoonlijke eigenschappen per individu. Jesse vertelt zijn ervaringen over hoe dit toepasbaar is om een sterk samenwerkend team te creëren. Hij onderbouwt zijn presentatie met leuke maar ook heftige voorbeelden uit zijn eigen carrière. De waterpoloclinic van Jesse is voor ieder niveau, ervaren tot beginners!

Het volgende doel van Jesse is om de waterpolosport beter op de kaart te zetten in Nederland. Ondanks dat het weinig media-aandacht krijgt wordt de sport veel beoefent in Nederland. Jesse is inzetbaar voor een waterpoloclinic en workshops voor ieder gewenst niveau en voor ieder gewenst aantal deelnemers.

Interesse in een waterpoloclinic? Neem contact op door middel van onderstaand formulier!

Sportieve resultaten

  • 2x National Cup Holland
  • 1x Copa Catalunya

Benieuwd naar Jesse Koopman?

Wat kan Jesse Koopman voor u betekenen?

  • Sportspreker
  • Waterpoloclinic
  • Merkactivatie

Andere sporters die wij exclusief vertegenwoordigen