Ruby Huisman

''Wereldkampioene met een Olympische droom''

Ruby Huisman

Ruby Huisman was vijf jaar oud toen ze voor het eerst op een BMX fiets zat, twaalf jaar later werd ze wereldkampioen BMX bij de junioren. Tegenwoordig behoort Ruby bij de Elite dames en hoort ze bij de internationale wereldtop.

Samen met haar broers begon Ruby Huisman met BMX’en. Al snel bleek dat het racen Ruby erg goed af ging. Vanaf dat moment ging het snel, al vanaf jongs af aan doet Ruby mee met de wereldtop. Ruby Huisman traint tegenwoordig fulltime bij de Nederlandse selectie op het Olympische trainingscentrum Papendal in Arnhem. In 2016 pakte Ruby Huisman de wereldtitel bij de junioren, de aandacht richting Ruby begon vanaf dat moment enorm te groeien. Ruby is de jongste vrouw bij de selectie en behoort nu al bij de top. De verwachtingen zijn hoog, zowel bij haarzelf als bij haar familie en fans.

Nu reist Ruby de hele wereld over om deel te nemen aan verschillende wereldbekers en toernooien. Het is al een hele ervaring om tijdens de wereldbekers en toernooien tussen de beste rijdsters wereldwijd te staan, nu is het haar taak om daar binnen enkele jaren bij de top horen.

Social media resultaten

Sponsors

Sportieve resultaten

  • 1x Wereldkampioen junioren
  • 4x Nederlands kampioen junioren

Vrienden van Ruby Huisman

Hoe kunt u met Ruby samenwerken?

  • BMX clinic
  • Merkactivatie
  • Sponsoring
  • Sportspreker

Interesse?

Neem contact op met Joeri voor al je vragen.
Joeri van Thiel
Eigenaar

Andere sporters die wij exclusief vertegenwoordigen