Sanna Veerman

Sanna Veerman

Sanna Veerman is geboren in Volendam. Al vanaf jongs af aan was Sanna enorm actief, van zwemmen tot turnen. Al snel gaat Sanna verhuizen naar Amsterdam om daar te trainen bij een jong talentenselectie. Het turnen is keihard trainen, al van jongs af aan. Toen Sanna 9 jaar oud was trainde ze al minimaal 24 uur per week! Op haar twaalfde wordt ze als eerst Nederland kampioen en op haar veertiende komt ze bij het jeugdteam van Nederland.

Op haar vijftiende mag Sanna mee naar de EYOF (European Youth Olympic Festival). Daar behaald ze op al haar onderdelen: de meerkamp, brug en sprong de finale. Al snel daarna zal Sanna Veerman onderdeel worden van het Nationale senioren team. Sanna mag zelfs al op zestien jarige leeftijd mee naar de wereldkampioenschappen in Doha.

Eén jaar later verraste Sanna vriend en vijand door op het EK de brugfinale te halen. Nu heeft Sanna nog meer één doel: de Olympische Spelen in Tokio!

Sanna wordt gevolgd door de VPRO voor de documentaire genaamd De belofte. Hier wordt de weg van Sanna richting de Olympische spelen van 2021 visueel gemaakt, met zowel pieken als dalen.

Social media resultaten

Sponsors

Sportieve resultaten

  • 1x EK Brug finale
  • 1x Goud NK

De vrienden van Sanna

Hoe kunt u samenwerken met Sanna?

  • Sponsoring
  • Merkactivatie
  • Turnclinic
  • Sportspreker

Interesse?

Neem contact op met Joeri voor al je vragen.
Joeri van Thiel
Eigenaar

De andere topsporters die wij exclusief vertegenwoordigen