THIJS VAN DAM

TeamNL hockeyer

Thijs van Dam is een Nederlandse hockeyspeler die bekend staat om zijn succesvolle en opwindende carrière in de sport. Geboren op 8 juni 1988 in Leidschendam, Nederland, heeft Thijs zich ontwikkeld tot een prominente speler in het internationale hockey. Thijs heeft maar één doel: Olympisch goud in Parijs 2024.

Thijs speelt bij Hockeyclub Rotterdam waar hij een dragende kracht is, inmiddels is Thijs ook uitgegroeid tot een van vaste waarde in het Nederlands team. Thijs staat bekend om zijn snelle dribbels, kracht en hoge aantal assists. In 2018 is Thijs op het WK verkozen tot grootste talent van het WK. Dit zegt veel over de jaren die komen gaan. Thijs won inmiddels 2 keer de Pro League met het Nederlands team en is een belangrijk onderdeel van de toekomst van het Nederland elftal. In 2023 won Thijs met het Nederlands team Europees goud, een rechtstreekse kwalificatie voor de Olympische Spelen!

De dribbelaar is effectief en snel aan de bal. In de toekomst wil hij heel graag zijn huidige club Rotterdam aan de landstitel helpen.

Social media resultaten

Sponsors

Sportieve resultaten

  • 2 x Europees kampioen
  • 2018 WK Zilver
  • 2023 WK Brons
  • 2022 FIH Pro League winnaar

Interesse?

Neem contact op met Joeri voor al je vragen.
Joeri van Thiel
Eigenaar