Iedere dag hebben wij opnieuw de eer om samen te werken met topsporters die op basis van hun gewonnen medailles en sterke persoonlijkheid een meerwaarde zijn voor de marketing van bedrijven en merken. Wij creëren sportieve partnerships en zetten de samenwerking op en onderhouden hem, van idee naar uitwerking! Benieuwd welke merken en bedrijven u voor zijn gegaan? Bekijk onze cases!

Sponsoring

Een sponsor is essentieel voor een topsporter om de volgende stap te zetten in hun topsportcarrière, wij creëren altijd een win-win voor bedrijf en topsporter.

Merkactivatie

Hoe activeer je een merk in de topsport, door de topsport, welke sport en topsporter past bij mijn merk of bedrijf? Wij hebben de antwoorden!

Campagne

Een topsporter inzetten voor een campagne moet wel passend zijn, welke topsporter sluit perfect aan bij de campagne, wij denken graag mee.

Naamsbekendheid

Een topsporter met een gouden medaille op TV en in het nieuws met jouw merk of bedrijfsnaam op de wedstrijdkleding? Behaal gezamenlijk succes!

Imago

Het sponsoren van een topsporter is altijd goed voor het imago van een bedrijf, voor de huidige klanten maar ook voor potentiele klanten. Betrek een topsporter bij het bedrijf.

Netwerk

Kom in contact met andere bedrijven en merken in de topsport. Double M organiseert Olympische middagen om te netwerken in het bijzijn van de topsporters. Benieuwd?

Merken waar wij mee samenwerken

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

  • Naamsbekendheid
  • Activatie
  • Imago
  • Campagne

Interesse?

Neem contact op met Joeri voor al je vragen.

Joeri van Thiel
Eigenaar